Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Raluca Zenga, colecție impresionantă de costume de baie! “Evit bikini care expun în exces!”

O împătimită a vacanțelor exotice, Raluca Zenga nu poate sta departe de… costumele de baie. 

Are deja acasă o colecție impresionantă, știe cum să le poarte cu grație și să le asorteze în orice moment, așa că ne-a oferit câteva sfaturi în acest sens! Mămica ZEN este considerată un adevărat influencer în Dubai, acolo unde scrie cu inspirație a treia sa carte din portofoliu. Cum să vă pregătiți pentru plajă și câte costume de baie să puneți în bagaj? Aflați de la Raluca Zenga!

(oar_w460)

(oar_w460)

- Raluca, de ce adori costumele de baie?

În Dubai avem șansa fantastică de a trăi la malul mării, pe insula Palm Jumeirah, de aceea nu trece zi fără a purta un costum de baie și a sta puțin la plajă: am acumulat o colecție impresionantă la care nu rezist să adaug mereu piese noi ! 

- Cu câte modele pleci în vacanță?

Mă gândesc că voi schimba cel puțin două costume de baie pe zi - unul minimalist pentru ‘bronz cu ultraviolete’ și unul mai elegant, de piscină, beach club sau aperitiv la apusul soarelui, de purtat cu un caftan Ibiza/Mykonos style...de aceea, pentru o săptămâna împachetez cel puțin 15 costume de baie:)  

- Ce model porți cel mai  des și care crezi că te avantajează? Am văzut că preferi mai mult costumele de baie întregi!

Găsesc de multe ori costumele întregi mai elegante, nu văd de ce nu am putea avea o ținută rafinată și la plajă! Evit bikini care expun în exces, modelele prea vulgare - mă amuzăm acum că noul trend pe Instagram lasă la vedere partea inferioară a sânilor!

(oar_w460) 

(oar_w460)

- Câte costume de baie ai acasă?

Am în jur de 100 de costume de baie, cu o categorie preferată - cele achiziționate din vacanțe - unde găsești piese mai speciale, designeri locali, materiale originale!

- Ce anume recomanzi să poarte fetele în această vară?

Fete dragi, purtați ceea ce vă avantajează forma trupului cel mai bine - e important să nu ne lăsăm condiționate de trenduri și să alegem ceea ce ne face să ne simțim confortabil: vrem să apărem self-confident, strălucind cu autostimă, nu stresate de aspectul nostru în public...purtând un costum de baie nepotrivit. Să ne îmbrățișăm stilul personal, formele, indiferent cât de generoase, să fim originale și să ne afișăm mereu cu un zâmbet și o atitudine pozitivă: încrederea în sine și buna dispoziție ne fac mai atrăgătoare decât orice costum de firmă sau fizic de Victoria’s Secret ! 

- Ce modele îți plac ție la plajă? 

La plajă încerc să port partea superioară stil ‘bandeau’, fără bretele, pentru a evita urme inestetice...Bikini decent dar minimal, pentru un bronz cât mai uniform: observăm acum un revival al stilului din anii ‘90, se poartă bikinii cât mai sus pe șolduri! 

(oar_w460)

(oar_w460)

- Samira, fetița ta, are și ea o colecție adevărată de costume de baie? O să le moștenească și pe ale tale? A început să împrumute haine de la tine? La ce va potriviți acum?

Samira e deocamdată mai mult sportivă decât fashionistă, și nu acordă atât de multă atenție costumelor de baie, atâta vreme cât sunt ușor de purtat și o fac să se simtă ca un peștișor în apă! Adică le preferă pe cele întregi, simple, pentru mișcări dinamice! Are 8 ani dar încă nu a început raidurile prin garderoba mamei, cu excepția a câtorva tricouri ale trupelor rock preferate pentru spectacolele de musical de la școală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel