Raluca Pastramă, după zvonurile că și-ar fi părăsit fetițele: Eu îmi tai mâinile și picioarele, copiii nu-i dau!

Raluca Pastramă răspunde zvonurilor după divorț / Foto Facebook
Raluca Pastramă răspunde zvonurilor după divorț / Foto Facebook

Raluca Pastramă și Pepe s-au întâlnit luni, 8 februarie, la notar pentru a semna actele de divorț. Ulterior, Raluca Pastramă a acordat primul interviu după divorț. 

Pepe și Raluca s-au întâlnit pentru ultima oară, luni, în calitate de soț și soție. Cei doi au mers la notar pentru a semna actele de divorț. Raluca Pastramă a fost însoțită de fratele său, iar Pepe de nepotul său. După ce a ieșit de la notar, Raluca a refuzat să le răspundă reporterilor la întrebări, dar ulterior a fost de acord să ofere primul interviu după divorț, scrie BZI.

Așadar, fosta soție a lui Pepe a declarat pentru Antena Stars că Rosa și Maria au acceptat situația, iar relația dintre ea și Pepe este una bună.

Raluca Pastramă, clarificări. La cine rămân fetițele 

După ce a divorțat de Pepe, Raluca a declarat că cei doi vor avea custodie comună, iar fetițele vor decide unde vor să stea mai mult.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a explicat Raluca Pastramă. 

Privind zvonurile conform cărora și-ar fi părăsit copii, Raluca Pastramă a declarat că sunt „multe aberații.”

„Asta cum că mi-am dat eu copiii... Păi, eu îmi dau mâinile şi copiii nu mi-i dau. Niciodată în viaţă asta, să audă toată presa din România şi toată lumea să audă treaba asta, că eu îmi tai mâinile şi picioarele şi copiii mei niciodată nu-i dau”, a subliniat fosta soție a lui Pepe. 

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel