Raluca Bădulescu a COMIS-O. SCANDAL cu Poliția de Anul Nou. TREI sancțiuni, cu 13 minute după ora 23

Raluca Bădulescu a fost sancționată pentru că a încălcat 3 reguli importante. Scandal cu Poliția, în noaptea de Revelion. 

Creatoarea de modă Raluca Bădulescu a fost prinsă, în noaptea de Revelion, fără declarație pe proprie răspundere, cu doar câteva minute după ora 23:00.

Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au oprit-o pe jurata "Bravo, ai stil!" și i-au aplicat trei sancțiuni contravenționale pentru neregulile depistate. Pe lângă faptul că nu avea declarația pe propria răspundere la ea, Raluca Bădulescu nu avea nici actele, dar nici extinctor în mașină.

"Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei", i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu, potrivit imaginilor difuzate de România TV.

Raluca Bădulescu a încercat să se scuze și a motivat că a întârziat doar 13 minute după ora limită prevăzută în lege, dar a precizat că va plăti pentru că a încălcat legea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel