EXCLUSIV  Rai românesc, afectat. Beniamin Crăciun, temeri pentru 2021: Noi avem niște soluții pentru turism

Beniamin Crăciun, general manager la Lebăda Luxury Resort & Spa, a acordat un interviu pentru DC News.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Beniamin Crăciun, general manager la Lebăda Luxury Resort & Spa, a povestit cum a fost acest an pentru singurul resort de cinci stele din Delta Dunării.

Anul acesta a fost un an interesant, cu multe surprize. Nu ne-am așteptat la așa multe surprize în 2020. Porneam cu așteptări mari și cu lucruri frumoase înainte. Bineînțeles, am fost afectați ca toți de pandemia aceasta, dar am recuperat cât am putut în timpul sezonului - iunie, iulie, august și septembrie au fost luni bune”, a spus Beniamin Crăciun.

De asemenea, general managerul de la Lebăda Luxury Resort&Spa a amintit și de un „dezavantaj”: extra-sezonul care, altădată, îi ajuta să ducă la sfârșit, cu bine, sezonul.

„Într-adevăr am avut un sezon interesant. Ceea ce din păcate ne dezavantajează este extra-sezonul. În octombrie - noiembrie urma să avem conferințe, team-buildinguri și alte întâlniri care ne ajutau să ducem sezonul acesta la sfârșit, dar nu mai pot fi organizate având în vedere tot ceea ce înseamnă partea de legislativ și restricțiile impuse”, a completat Beniamin Crăciun.

Beniamin Crăciun, temeri pentru 2021

Întrebat dacă pentru anul viitor există temeri, Beniamin Crăciun a răspuns pozitiv, dar s-a arătat optimist.

„Bineînțeles că există anumite întrebări, necunoscute mai multe decât ar fi fost într-un an nou normal, dar există și soluții. Noi avem parte de terasa libaneză, tot ce va fi acolo va fi descoperit, în aer liber. Având în vedere că suntem în mjlocul Deltei, oaspeții doresc mai mult să ia masa în natură. De aceea am venit și cu această terasă libaneză”, a mai spus Beniamin Crăciun, menționând că „ne-au crescut considerabil costurile.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel