Quentin Tarantino, acuzat de plagiat

Quentin Tarantino a fost dat în judecată, fiind acuzat că a furat premisa peliculei "Django dezlănţuit/ Django Unchained", de la un scenariu al unui film numit "Freedom" şi scris de Oscar Colvin, Jr. şi Torrance J. Colvin, scrie antena3.ro.

"Înainte de Django Freeman (personajul interpretat de Jamie Foxx), a fost un scenariu cu un sclav evadat, care se numea Jackson Freeman şi îşi dorea să cumpere libertatea familiei sale de la un proprietar răuvoitor al unei plantaţii", se arată în documentele depuse la instanţa de judecată din Washington, D.C.

"Înainte de Dr. Schultz (personajul interpretat de Christoph Waltz), a fost Samson, un alt bărbat cauzazian, care îl va ajuta pe domnul Freeman în eforturile sale de a îi salva pe cei dragi de scalvie", se mai arată în documentele citate.

Aceştia spun că Tarantino s-a folosit de premisa poveştii lor pentru a realiza acest film. Totodată, reclamanţii mai spun că "au pus inima, oase şi muşchi pentru a dezvolta această idee unică, care, eventual, ar fi tranformată în «Django Unchaines»".

[citeste si]

Reclamanții susțin că ei au prezentat proiectul agenților de la William Morris Agency. Aceștia l-ar fi sugerat pe Tarantino ca posibil regizor pentru acest proiect.

Până în acest moment, Tarantino, care susține că a făcut filmul "Django Unchained" ca un tribut adus peliculei "Django", realizată de Sergio Corbucci, în 1966, nu a comentat acuzațiile care îi sunt aduse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel