Procesul lui Britney Spears revine în tribunal

Foto: Instagram Britney Spears
Foto: Instagram Britney Spears

Lupta lui Britney continuă astăzi, 14 iulie.

Lupta lui Britney Spears de a scăpa de tutela judiciară care i-a controlat vreme de mulți ani viața revine în tribunal, miercuri, pentru niște audieri care ar putea transforma soarta procesului. Conform The Guardian, într-un testimonial de luna trecută, cântăreața americană a spus că tutela a fost „abuzivă” și pentru prima dată a cerut public încetarea aranjamentului legal care i-a dat tatălui său și altor persoane drepturi asupra vieții personale și carierei ei de peste 13 ani.

Discursul lui Britney a generat o răsturnare de situație a procesului, care a fost înconjurat de mister. Avocatul său controversat numit din oficiu, Samuel D. Ingham, a cerut să-și dea demisia; firma care-i gestionează averea, Bessemer Trust, s-a retras și nu mai gestionează domeniul său; managerul său a renunțat la funcție; tatăl său Jamie a cerut tribunalului să investigheze acuzele sale; avocații implicați s-au certat în documentele depuse la tribunal.

Ședința are loc la ora locală 13:30, la un tribunal superior din Los Angeles, dar nu se știe dacă Spears va apărea din nou.

Madonna şi-a făcut public sprijinul pentru Britney Spears

Vedeta, în vârstă de 62 de ani, a descris tutela judiciară în virtutea căreia activităţile şi activele financiare ale lui Britney sunt controlate de tatăl său, Jamie Spears, din anul 2008, drept o 'încălcare a drepturilor omului. Un proces ce vizează anularea tutelei judiciare a început anul trecut. În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a solicitat într-o audiere anularea tutelei şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles.

„Daţi-i viaţa înapoi acestei femei”

Madonna a scris pe Instagram: 'Daţi-i viaţa înapoi acestei femei. Sclavia a fost desfiinţată cu mult timp în urmă! Moarte patriarhatului lacom care face asta femeilor de secole'. Aceasta este o încălcare a drepturilor omului! Britney venim să te luăm din închisoare!', a continuat ea.

Mesajul, împărtăşit de Madonna celor 16,2 milioane de fani ai săi de pe Instagram, era scris peste o poză în care vedeta poartă un tricou cu numele lui Britney.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel