Primul om care trăiește fără inimă și fără puls - Video

Un bărbat din America, a devenit, la 55 de ani, primul om care trăiește fără inimă de mai bine de un de zile, dar și fără puls, informează presa internațională.

În 2011, Craig Lewis a fost diagnosticat cu grave probleme cardiace, drept pentru care medicii i-au mărturisit că inima sa nu mai poate față și că va muri.

Cu toate acestea, doi medici de la Institutul Inimii Texas, dr. Billy Cohn şi dr. Bud Frazier, au hotărât să-i acorde o șansă, încercând o soluție revoluționară: i-au scos inima și au înlocuit-o cu o ”turbină” adaptată, care să permită sângelui să circule în corpul său fără puls, potrivit Daily Mail.

Așadar, cu permisiunea soţiei lui Linda Lewis, cei doi medici i-au instalat, în martie 2011, lui Craig Lewis o pompă de ”flux continuu” în locul inimii, în martie 2011, iar experimentul a dat rezultate. Aparatul utilizează niște ”lame”, care pompează sângele în corp bărbatului.

Cei doi medici au dezvoltat dispozitivul de ceva timp înainte şi l-au testat pe aproape 50 de viţei, care a doua zi după operație, se comportau identic cu perioada dinaintea operației.

"Dacă ai consulta cu un stetoscop pieptul unui vițel asculta, nu s-ar auzi nicio bătaie a inimii", a spus dr. Cohn în iunie anul trecut.

Soţia lui Lewis" a fost uimită atunci când a încercat să asculte pulsul soțului său. "Am ascultat și a fost un murmur, care a fost uimitor", a spus. "El nu avea un puls", a explicat ea.

Astfel, Craig Lewis a devenit primul om care supraviețuiște fără a avea inimă si fără puls, dovedind cât de uimitoarea este viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel