"Primim mesaje despre cât de frumos este acolo". Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, mărturisiri după dispariția artistului: Gândul la moarte stârpește toate răutățile

Sursa foto: Facebook Ana-Maria Socaciu
Sursa foto: Facebook Ana-Maria Socaciu

Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, a făcut mărturisiri emoționate, la câteva luni de la moartea artistului.

”Dragostea dintre tata și Brândușa nu s-a limitat la relația dintre ei doi, ci s-a revărsat și asupra noastră în mod natural și chiar pot spune că tata și-a arătat dragostea față de mine mult mai intens de când în inima lui a intrat Brândușa! Am fost cât timp a trăit foarte uniți toți și acum continui să fiu la fel de aproape de soția lui, cea care l-a făcut atât de fericit pe tata și nu doar că eu o port în sufletul meu ci...

Și tata, astăzi, încă o ține strâns în brațe la pieptul lui pe cea pe care o numea adesea "iubirea mea" si căreia i-a și scris cântecul: "Tu ești iubirea mea". Pot eu să mai adaug ceva la ceea ce el singur a declarat? Nu pot decât să spun că sunt cea mai fericită că sunt urmașa unui suflet capabil de atâta dragoste și că îmi doresc ca toți cei care l-au iubit și prețuit să vibreze doar la faptele și cuvintele lui care spun totul!”, a declarat, pentru Fanatik, Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

"Primim mesaje despre cât de frumos este acolo"

Ana-Maria Socaciu susține că văduva tatălui ei, Brândușa Ștefan merge zilnic la mormântul acestia din Cornu, acolo unde acesta a dorit să fie înmormântat.

”Viața duhovnicească a unui creștin se poate vedea și din legătura pe care acesta o are cu mormintele. Noi, întreaga familie, mărturisim credința în învierea morților și în viața veșnică, dar soția lui este cea care, zi de zi, merge la mormântul lui tata. Datorită ei, primim si noi mesaje despre cât de frumos este totul acolo. Când putem, atât eu cât și sora mea, Iulia, mergem și facem tot ce putem să fie cât mai frumos, însă, în mod constant, Brândușa are grijă de mormântul lui. În noaptea Învierii, ea a făcut posibil ca tata să primească o Chitară de Lumină!”, susține fiica lui Victor Socaciu.

"Cimitirul este școala cea mai înaltă a sufletelor"

"Pentru mine, cimitirul este școala cea mai înaltă a sufletelor, care ne vorbește despre Dumnezeu, o școală în care tata mi-a deschis calea să pășesc și, tot mai des când merg acolo, realizez că tăcerea mormintelor grăiește mai mult decât o sumedenie de cărți. Căci acestea îl trezesc pe om la realitate. Gândul la moarte stârpește toate mândriile, răutățile și deschide ochii inimii!”, a mai spus Ana-Maria Socaciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel