Primele imagini cu Ford B-Max, care va fi construit la Craiova - GALERIE FOTO

Pe internet au apărut primele imagini spion cu noul Ford B-Max care va fi construit la Craiova. Cu un camuflaj discret care ne arată că modelul de serie nu se diferenţiază foarte mult de prototipul prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Singurele diferenţe care sunt vizibile în imaginile spion prezentate de Carscoop sunt mânerele portierelor şi roţile mai mici. Totuşi, nu ne putem da seama din fotografii dacă B-Max va avea montant central sau americanii se vor ţine de promisiune, iar modelul care va fi produs la Craiova îşi va păstra particularitatea prin lipsa acestuia.

Ford a anunţat că a început la uzina de la Craiova producţia primelor prototipuri B-Max realizate în România, urmând ca pe durata verii să asambleze peste 70 de astfel de maşini. Ford B-Max va concura cu Citroen C4 Picasso şi Opel Meriva.

Noul model ar putea fi exportat şi în SUA, devenind astfel primul automobil produs în România şi exportat în America.

Cel mai mic motor Ford, cu o capacitate cilindrică de 1.000 cmc, din familia EcoBoost va fi produs la Craiova, începând de anul viitor şi va fi folosit de modelele Ford la nivel global. Noul motor pe benzină în trei clindri va dezvolta o putere de 90-100 cai putere, echivalent cu puterea dezvoltată de cel cu o capacitate de 1,6 litri aspirat. Propulsorul a fost dezvoltat la Centrul Tehnic de Cercetare din Dunton, Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel