Prigoană a cerut ordin de restricție împotriva soției sale

prigoana
prigoana

Criza conjugală dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu nu pare a se diminua, ci, dimpotrivă, se acutizează, omul de afaceri cerând instanței atât divorțul și custodia celor doi fii, cât și un ordin de restricție împotriva soției sale.

Deputatul PDL Silviu Prigoană se află în proces de divorț cu Adriana Bahmuțeanu, primul termen fiind programat pentru 5 septembrie. Vestea separării celor doi a luat prin surprindere inclusiv pe cea implicată direct în acest divorț.  Adriana Bahmuțeanu a fost nevoită la sfârșitul acestei săptămâni să meargă la Poliție pentru audieri, după ce soțul său a depus plângere la Judecătoria Sectorului 3 pe motiv că ea a părăsit domiciliul conjugal împreună cu cei doi fii ai cuplului. Adriana Bahmuțeanu le-a declarat autorităților și adresa noului ei domiciliu, o locuință în Pantelimon, deoarece soțul său a solicitat instanței și stabilirea domiciului celor doi minori în locuința sa.

Mai mult, deputatul PDL a cerut și un ordin de restricție împotriva Adrianei Bahmuțeanu, acesta fiind un drept al persoanelor agresate sau care se tem că vor fi agresate.

Ordinul de restricţie a fost inclus anul acest în Codul Civil şi prevede drepturi mai mari pentru persoanele agresate în familie. Astfel, victima poate să ceară ordin de restricţie care prevede evacuarea agresorului de la domiciliul comun, păstrarea distanţei de minim 200 de metri faţă de persoana vătămată, precum şi interzicerea oricărui contact telefonic şi a corespondenţelor, pe o perioadă de timp ce nu poate depăși doi ani.

De asemenea, victimele unor agresiuni în familie, pot cere custodia copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel