Prietenul Andreei Berecleanu notifică presa: fără știri despre viața privată

Medicul estetician Stan Constantin, noul iubit al Andreei Berecleanu, (43 de ani) vrea ca presa să nu mai dea informații despre viața sa  privată.  Acesta a luat decizia de a trimite  instituțiilor de presă o notificare a unui birou de avocatură prin care cere site-urilor, publicațiilor și posturilor tv  respectarea dreptului la viață privată, în caz contrar urmând să se adreseze organelor jurisdicționale competente, scrie paginademedia.ro.

 „Vă notific faptul că, în conformitate cu dispozițiile art 71 și următoarele din Codul civil, ce reglementează respectul vieții private și al demnității umane, îmi manifest în mod expres dezacordul față de orice publicare/difuzare în cadrul publicației/site-ul/postului dumneavoastră, de informații, imagini fotografice, înscrisuri, comentarii privind aspecte care țin de viața mea privată, orice demers al Dvs contrar acestei manifestări urmând a fi considerat o atingere adusă vieții private”, se arată în notificare.

 „În concluzie, vă comunic faptul că, în situația în care veți proceda la utilizarea ilegală de imagini și informații legate de aspecte din viața mea privată, mă voi vedea obligat să mă adresez organelor jurisdicționale competente, conform prevederilor legale în vigoare pentru a obține respectarea dreptului la viață privată, solicitând obligarea dvs la plata prejudiciilor materiale și morale cauzate, precum și a tuturor cheltuielilor de judecată și de executare ocazionate”, se arată în finalul notificării.

Medicul Stan Constantin are 57 de ani și este frecventat de o mare parte dintre vedetele dâmbovițene.

Miercuri, la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Stan Constantin  a vorbit pentru prima oară despre relaţia sa cu Andreea Bereclean.

 “Suntem doi oameni care sunt împreună și care trăiesc ceva frumos. Nu mă mai gândesc la viitor, am învățat să trăiesc clipa. Încerc să înțeleg că a construi ceva cu cineva este foarte frumos. Viața mea personală a suferit schimbări, de fapt ea mi-a schimbat-o. Mă bucur să fiu alături de Andreea și de copiii ei”, a spus el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel