Prietenia strânsă dintre Ben Affleck şi văduva lui Steve Jobs

Între actorul american Ben Affleck şi Laurene Powell, văduva lui Steve Jobs, există o prietenie de mulţi ani care are la bază activitatea filantropică desfăşurată de aceştia, potrivit unui apropiat al celor doi, relatează ziarul spaniol ABC. 

Sunt prieteni vechi, dar întâlnirile dintre cei doi par să se fi înmulţit în ultimele luni, notează ziarul spaniol. Ben Affleck şi Laurene Powell, văduva fondatorului companiei Apple, Steve Jobs - decedat în 2011 din cauza unui cancer de pancreas, au fost văzuţi la începutul săptămânii plecând de la restaurantul Giorgio Baldi, din Santa Monica (Los Angeles), unde luaseră cina împreună.

Imaginile apărute în presa americană au suscitat ample de speculaţii. Un apropiat al celor doi a subliniat că activitatea filantropică pe care aceştia o desfăşoară stă la baza prieteniei lor. Ben Affleck este fondatorul organizaţiei ECI (Iniţiativa Congo-ului de Est), în timp ce Laurene Powell, cu o avere estimată de revista Forbes la 18,8 miliarde de dolari, este implicată în această organizaţie filantropica din 2010.

Laurene Powell, principala moştenitoare a lui Jobs, este într-o relaţie cu bucătarul Daniel Humm, coproprietar al localului de succes Eleven Madison Park din New York. Cuplul şi-a făcut publică relaţia prin imagini în care sunt văzuţi urmărind o partidă din NBA între echipele de baschet Washington Wizards şi New York Knicks desfăşurată în complexul O2 Arena din Londra, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel