Premiile Grammy 2016. Cine sunt nominalizați

Gala premiilor Grammy: Beyoncé a depășit recordul all-time de trofee. Harry Styles a câștigat cea mai importantă categorie; ABBA a pierdut ultima șansă la un titlu al Academiei Americane de Muzică/ Sursă:www.entretengo.com
Gala premiilor Grammy: Beyoncé a depășit recordul all-time de trofee. Harry Styles a câștigat cea mai importantă categorie; ABBA a pierdut ultima șansă la un titlu al Academiei Americane de Muzică/ Sursă:www.entretengo.com

Cea de-a 58-a ediție a premiilor Grammy se apropie cu pași repezi, iar nominalizările nu au încetat să apară. Kendrick Lamar, Taylor Swift și The Weeknd sunt printre artiștii cu cele mai multe nominalizări.

Kendrick Lamar, un rapper din Los Angeles, a fost unul dintre cei mai populari și adorați artiști ai anului, având 9 nouă nominalizări, mai mult decât oricare alt artist. Albumul său, "To Pimp a Butterfly", a fost nominalizat la pentru albumul anului. Artistul este nominalizat la toate cele patru categorii rap.

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, o veterană a premiilor Grammy, fostă interpretă a muzicii country, a fost nominalizată la 7 dintre cele mai importante categorii, pentru albumul "1989". Albumul care a menținut-o anul acesta în topuri, este nominalizat la categoria "Albumul anului" și "Cel mai bun album pop". De asemenea una dintre melodiile de pe acest album, "Blank Space", este nominalizată la categoria "Cea mai bună melodie a anului". Chiar dacă se află cot la cot în ceea ce privește nomializările, Taylor Swift și Lamar au împreună o melodie care este nominalizată la două categorii.

Un alt artist, Abel Tesfaye, cunoscut ca The Weeknd, a fost nominalizat de 7 ori pentru albumul "Beauty Behind the Madness", albumul care l-a transformat dintr-un necunoscut într-un adevărat star pop. Albumul este nominalizat la categoria "Albumul anului", iar una dintre melodiile albumului, "I can't feel my face" este nominalizată la categoria "Cea mai bună melodie pop". The Weeknd a obținut nominalizări atât la categorii pop, cât și R&B.

Pe lângă aceștia, artiști precum Ed Sheeran, Bruno Mars, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Meghan trainor, Lady Gaga și alții sunt nominalizați la multe categorii importante și sunt așteptați să își facă apariția la ceremonia ce va avea loc pe 25 februarie 2016 în Los Angeles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel