Premieră la Vocea României: Corina Cuniuc, refuz categoric să fie salvată

Premieră la Vocea României, vineri seară, în prima rundă de confruntări: o concurentă a refuzat ocazia să fie salvată de unul dintre ceilalți trei antrenori, după ce antrenorul său a optat pentru colega sa de duet.


Ioana Ignat și Corina Cuniuc, din echipa lui Marius Moga, au format primul duet care a evoluat pe scena concursului Vocea României, transmis de Pro TV, în faza de confruntări. Ele au interpretat piesa "Take Me To Church". 

Marius Moga a ales să meargă mai departe cu Ioana Ignat, iar Corina Cuniuc avea șansa să meargă mai departe dacă l-ar fi convins pe unul dintre ceilați trei antrenori că merită să rămână în concurs. Doar că tânăra a refuzat această oportunitate, precizând tranșant că, dacă a ieșit din echipa lui Moga, nu dorește să mai rămână în concurs.

Comentariile antrenorilor nu s-au lăsat așteptate: "Marius Moga a avut așa un impact asupra ei, încât nu mai vede pe altcineva, sau cam atât și-a dorit ea să fie la Vocea României", a comentat Smiley.

"Aș fi salvat-o. Și atunci când i-am spus "convinge-ne", am spus-o exact cu intenția de a o vedea dacă ea își dorește cu adevărat să meargă mai departe. Poate nu a avut destulă încredere in ea. Poate a simțit că nu va fi aleasă și a zis "mai bine contracarez eu prima, decât să fiu respinsă de două ori". Și a greșit", a spus și Loredana.

Tudor Chirilă a avut un comentariu tăios: "Mie îmi pare rău, că eu știu câți oameni la blind-uri și-au dorit să treacă mai departe și că există un concurent care probabil ar fi vrut să meargă mai departe și acum stă acasă și se uită la televizor. Și asta e păcat".

În schimb, Marius Moga a apreciat puterea concuretei din echipa sa de a zice "nu mai vreau altceva". 

Vocea Romaniei - sezonul 6: Ioana Ignat Corina Cuniuc – Take Me To Church pe vocearomaniei.protv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel