PREMIERĂ în România la UNTOLD. Experiență de neratat

Experienta UNTOLD începe odată cu călătoria spre cel mai bun festival din Europa. UNTOLD transformă călătoria spre cel mai bun festival din Europa, într-o poveste miraculoasă plină de magie si muzică.

Pentru că muzica merită călătoria supremă, pentru că în Cluj-Napoca fiorii au altă intensitate, fanii pot alege cea mai intensă cale de a ajunge la festival si după aceea, înapoi acasă cu avionul UNTOLD. THE CLOUD RIDER, un Boieng 747 cu 140 de locuri, este charterul UNTOLD cu plecare de pe Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, în noaptea de 3 spre 4 august, la ora 00.10 si cu întoarcere în noaptea de 8 spre 9 august la ora 02.10.

Zborul durează 60 de minute, însă festivalierii vor simti atmosfera magică pe tot parcursul călătoriei. La aeroport vor fi întâmpinati de personaje magice, iar în aer, experienta muzicală va urca la un alt nivel. Pe tot parcursul zborului, INNA va fi cea care va întretine petrecerea de la 8.000 de metri altitudine.

Drumul către cel mai mare eveniment muzical din România îl poti parcurge alături de oameni pentru care distanta nu este un impediment, ci din contră, cel mai bun preludiu pentru o experientă cum alta nu e — experienta UNTOLD Festival. Festivalierii pot urca la bordul autocarului, THE TARMAC EATER care porneste petrecerea din sase orase mari ale tării: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Baia Mare. 8 autocare vor porni în zilele de 3, 4 si 5 august si vor oferi pe tot parcursul drumului, fanilor UNTOLD, experiente incredibile si surprize pline de magie. The Tarmac Eater te aduce si înapoi acasă luni, 8 august.

[citeste si]

Mai multe detalii despre campania UNTOLD TRAVEL EXPERIENCE, găsiti pe www.untold.com la sectiunea 'campanii'. Cei care doresc să achizitioneze unul dintre putinele locuri rămase disponibile pentru călătoria spre lumea magică UNTOLD pot găsi mai multe informatii pe http://www.tui-travelcenter.ro/untold.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel