Premieră de televiziune: Serialul "Lethal Weapon", din 23 septembrie, la Digi Film

Digi Film aduce o nouă premieră de televiziune. Cel mai aşteptat serial american, „Lethal Weapon” (“Arma Mortală”), va fi difuzat la Digi Film, la doar o zi distanţă de premiera din Statele Unite.

Primul episod va putea fi urmărit în premieră națională de televiziune, numai pe Digi Film, începând de astăzi, 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat la Digi Film, în fiecare vineri, de la ora 20:00.

„Lethal Weapon” (“Arma Mortală”) este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson şi Danny Glover, despre doi poliţişti cât se poate de diferiţi. Clayne Crawford, cunoscut publicului din „A Walk to Remember”, joacă rolul lui Martin Riggs, un detectiv care se mută în California după moartea soţiei. Dacă Riggs caută pericolul cu lumânarea, Roger Murtaugh (Damon Wayans, cunoscut din "Last Action Hero" sau "Bulletproof") e poliţistul calculat, care se gândeşte în primul rând la familia care îl asteaptă acasă.

Serialul se deschide cu Riggs care îşi face prezenţa într-o bancă, în mijlocul unui jaf, sub pretextul că a venit să livreze pizza. După ce reuşeşte să îi enerveze pe infractori şi să îi provoace până în punctul în care viaţa lui atârnă de un fir de păr, Riggs sfidează toate legile, ieşind teafar din clădire cu doar câteva secunde înainte ca o bombă lăsată de infractori în bancă să explodeze.

Relaţia celor doi parteneri evoluează rapid într-o prietenie care s-ar putea să îi scoată din multe situaţii periculoase în viitorele misiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel