Poetic și murdar. Carla's Dreams revine în forță-VIDEO

Carla's Dreams revine cu o nouă piesă care se numește "Poetic și murdar", compusă de artiști și produsă de Alex Cotoi.

Videoclipul piesei "Poetic și murdar" a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla's Dreams lucrează pentru toate piesele lor.

"Această piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi "murdăriți" de viață, de lume, cu noroi, cu har.

Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei "poeți" care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei "vecini" care nasc fraze zburătoare. Acei oameni care fac mereu pasul riscant, dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se dizolvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață", au spus cei de la Carla's Dreams.

Concert

A mai rămas doar o lună până la cel de-al treilea concert consecutive pe care cei de la Carla's Dreams îl vor susține la Arenele Romane din Bucuresti: "Monomaniac" pe 5 mai de la ora 19:00, un eveniment Best Live și Global Records.

"Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip - considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar:

Carla's Dreams – "MONOMANIAC"

Arenele Romane, 5 mai.

Vă așteptăm! Și

V-am cuprins! ,)", a transmis Carla's Dreams.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Biletele au următoarele preţuri:

- presale 1 până pe 15 aprilie: 209 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C

- presale 2 până pe 5 mai: 219 lei Cat A, 169 lei Cat B, 99 lei cat C

- în ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C

Harta Locație: www.bestmusic.ro/ harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Biletele cu loc nu au numere alocate, scaunele fiind ocupate în ordinea sosirii. Organizatorii au pus în vânzare cu 10% mai puține locuri decât capacitatea locației pentru confort sporit al spectatorilor. Cumparați-vă bilete din timp, showurile Carla's Dreams de la Arenele Romane din 2016 si 2017 au fost sold out!

Numărul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie. Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Concertul are loc în aer liber!

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel