Pirateria online: Un stat UE ar putea interzice două site-uri de torente

piraterie
piraterie

Pirateria online a ajung la cote nebănuite, astfel că u stat membru al UE ar putea interzice două site-uri de torente. Din cauza aceasta s-ar putea ca toate statele, membre ale UE, inclusiv România vor fi nevoite să ia   măsuri împotriva site-urilor de torente.

TorrentFreak.com notează că AEPI (Societatea Greaca pentru Protectia Proprietatii Intelectuale), un grup care protejează dreptul la proprietate intelectuală, a cerut în justitie ca mai multe site-uri de download ilegal din Grecia să fie interzise, scrie gandul.info.

 Astfel, KickAssTorrents, isoHunt, 1337x, H33T, Greek.to, Greek-Team.cc, P2Plaent.net, Tsibato.info, GreekDDL.eu şi Greek-Best.com ar urma să devină inaccesibile în Grecia, după ce AEPI a cerut în instanţă ca persoanele conectate la internet să nu le mai poată accesa.

 TorrentFreak.com mai scrie că atât TorrentFreak, cât şi The Pirate Bay vor fi şi ele incluse pe lista site-urile care ar trebui închise în decursul acestei luni.

 Mişcarea vine după ce peste 27 de domenii din Marea Britanie şi Italia au fost blocate în ultima perioadă de autorităţi. Decizia de a bloca site-uri de tip torrente care promovează şi susţin pirateria online este întâlnită şi în ţări precum Franţa, Norvegia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel