Urmărește emisiunea live


Penelope Cruz, omagiată la un festival de film din SUA, strategic pentru gala premiilor Oscar

Penelope Cruz, omagiată la un festival de film din SUA, strategic pentru gala premiilor Oscar / Foto: Agerpres
Penelope Cruz, omagiată la un festival de film din SUA, strategic pentru gala premiilor Oscar / Foto: Agerpres

Festivalul Internaţional de Film Santa Barbara (SBIFF) din Los Angeles (SUA) îi va aduce un omagiu actriţei spaniole Penelope Cruz, în data de 8 martie, cu trei săptămâni înainte de decernarea premiilor Oscar, relatează EFE.

Penelope Cruz va fi recompensată cu premiul Montecito Award, decernat în ediţiile anterioare unor actori de renume precum Isabelle Huppert, Sylvester Stallone, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Julianne Moore, Kate Winslet şi Naomi Watts, printre alţii.

Javier Bardem a primit deja acest premiu în 2008



Javier Bardem, a primit deja acest premiu în 2008, pentru interpretarea sa din filmul "No Country for Old Men", şi la câteva săptămâni după ce fusese laureat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru acest rol.

Javier Bardem, nominalizat la Oscar pentru "Being the Ricardos" şi partenera sa din film, Nicole Kidman, sunt invitaţi la rândul lor la Festivalul Santa Barbara, unde vor fi recompensaţi cu premiul Maltin Modern Master Award pentru interpretarea lor de cuplu.

Festival de film strategic pentru gala premiilor Oscar



Deşi este vorba de un eveniment cinematografic de mai mică anvergură decât alte festivaluri, SBIFF este foarte strategic pentru gala premiilor Oscar, deoarece se desfăşoară într-o localitate balneară din California, unde locuiesc numeroase vedete de film precum şi un mare număr de votanţi la Oscar.

Alături de Penelope Cruz şi Javier Bardem vor asista la SBIFF şi alţi actori nominalizaţi la Oscar, precum Kristen Stewart, Ariana DeBose, Will Smith şi Benedict Cumberbatch.

Penelope Cruz, nominalizare la Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru interpretarea sa din filmul "Madres Paralelas"



Penelope Cruz a primit o nominalizare la Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru interpretarea sa din filmul "Madres Paralelas", al lui Pedro Almodovar. Ea a fost deja recompensată pentru acest rol cu premiul Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia şi cu premiul Asociaţiei Criticilor de Film din Los Angeles.

Premiile Oscar se vor decerna pe 27 martie, iar filmul "The Power of the Dog" este marele favorit cu 12 nominalizări.

Citește și: Penelope Cruz a recunoscut! De ce s-a apucat de fumat la 27 de ani

Actrița Penelope Cruz a mărturisit de ce a început să fumeze, în jurul vârstei de 27 de ani.

Conform Daily Mail, starul de 46 de ani a devenit dependentă de țigări din cauza personajelor pe care le-a întruchipat în filmele „Visul alb” (2001) și „Vicky Cristina Barcelona” (2008). Acestea obișnuiau să fumeze, așa că actrița a trebuit să reproducă viciul.

După ce a fumat „câțiva ani”, Penelope a decis să renunțe pentru a se concentra pe sănătate și pe copii. „Nu beau, nu fumez și mănânc foarte sănătos... Am avut grijă de mine mereu și am un stil de viață sănătos”, a transmis actrița. „N-am consumat niciodată alcool, dar am fumat câțiva ani din cauza unora dintre personajele mele; am renunțat când am decis că vreau să devin mamă”. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel