Pavel Bartoș, nervos la ”Serviți, vă rog!”: Mă doare-n p..ă

pavel-bartos
pavel-bartos

Pavel Bartoș și-a ieșit din minți la emisiunea ”Serviți, vă rog!”, după ce Doinița Oancea și Gina Pistol i-au făcut o farsă.

Femeile au au vrut să se răzbune pe el pentru că le consumase toată apa caldă din rulotă și ele au fost nevoite să se spele cu apa rece, așa că i-au umplut cu nisip valiza în care actorul își ținea hainele curate.

Fetele au fost foarte mulțumite de ideea lor, ba chiar s-au distrat punându-i nisip în valiză, și nici prin cap nu le trecea ca Pavel Bartoș se va supăra atât de tare când își va găsi hainele murdare.

Reactia actorului le-a depășit însă, cu mult, așteptările. "Asta e bătaie de joc, toate hainele mele curate au fost murdărite. Din cauza asta eu nu mai intru în spectacol, nu mai fac nimic. Gluma asta e foarte proastă și urâtă, în clipa asta s-a terminat, eu am plecat" a tunat Pavel Bartoș.

Doinița se ascunsese după o rulotă și nu mai îndrăznea sa iasa de-acolo. "Ma asteptam sa se supere, dar nu asa tare. Nu i-am pus noroi, nici mizerie de la animale" a spus ea, in mod evident destul de smerita dupa o asemenea pozna.

Gina Pistol a crezut la început ca Bartoș glumește, dar și-a dat seama că reacția lui "e pe bune". "El credea că Nea Marin i-a făcut-o, pentru că nu a muncit destul".

Dupa o vreme, Pavel Bartoș s-a calmat singur și s-a întors din drum. "E o muncă a dracului aici, și niste condiții extreme, o caldură fantastică. Mi s-a părut ca s-a întrecut o limită, că ne băgăm în lucruri prea personale, când am văzut și chiloții murdari. Mi s-a părut că s-au băgat în intimitatea mea" a explicat el.

Pavel Bartos, cu nervii in piuneze dupa o farsa: S-au bagat IN INTIMITATEA MEA! pe servitivarog.protv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel