Paul Stănescu a demisionat

Dăncilă
Dăncilă

Ministrul Paul Stănescu a demisionat din funcție.

Paul Stănescu a anunţat că a demisionat din funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. El va rămâne în funcție până când președintele Klaus Iohannis va desemna un alt ministru. 

"În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16.495/26.11.2018", a precizat Paul Stănescu. 

Totodată, Paul Stănescu a afirmat că nu s-a agăţat niciodată de vreun scaun" şi a acceptat mandatul său de ministru "la insistenţele conducerii partidului". 

"Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil şi implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistenţele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcţie, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în aşa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproşeze", a arătat Stănescu. 

De asemenea, el a subliniat că "ţara are nevoie de unitate şi de guvernare responsabilă". 

"Am fost în permanenţă orientat către obiective cu impact la nivelul populaţiei, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, a fost reprezentată de investiţiile în infrastructura de sănătate, educaţie, locuire, apă şi canalizare. Cred, în continuare, că ţara are nevoie de unitate şi de guvernare responsabilă, le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit, precum şi colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară!", a mai afirmat Stănescu. 

Tot azi, premierul Viorica Dăncilă a precizat că a vorbit cu vicepremierul Paul Stănescu pentru a-și da demisia din Guvern, însă acesta refuză. "Am discutat despre demisie cu domnul Paul Stănescu, i-am solicitat acest lucru. Domnul vicepremier Paul Stănescu nu a vrut să îşi dea demisia", a spus Dăncilă, la Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel