Patrizia Paglieri a dezvăluit cu ce se ocupă fiul ei, Francesco: „Am crezut că o să murim de foame”

Patrizia Paglieri a dezvăluit, la matinalul postului Kanal D, cu ce se ocupă fiul ei, Francesco, în România.

Faimoasa bucătăreasă, care în prezent este chef-ul matinalului de la Kanal D, a dezvăluit cu ce se ocupă fiul ei, Francesco.

„Francy s-a angajat la o firmă americană, munceşte, însă mai avem un proiect care e în desfăşurare.”„Ţine de mâncare, mai exact de paşte, dar cu nebunia asta cu pandemia, e foarte dificil. Eu am decis să nu mai mai uit la ştiri. Meseria mea este una din cele mai grele.”, a spus Patrizia.

În cadrul aceleiași emisiuni, Patrizia a făcut o serie de mai multe confesiuni, printre care și aceea că deși stă în România de mai mulți ani, nu a avut niciodată ocazia să gătească sarmale.

„Eşti la restaurant de când vine marfa şi până se închide. Îmi place să gătesc şi româneşte, tochitura, zacusca, salată de boeuf, dar n-am făcut niciodată sarmale şi papanaşi. Nu am avut ocazia.”

„Îmi plac sarmalele, dar să fie mămăligă, sunt prea bune. Sarmalele au devenit o obişnuinţă de Sărbători şi cozonacul. Mi-a trimis o prietenă şi am mâncat unul întreg. Nu am rezistat”, a declarat Patrizia Paglieri, potrivit kanald.ro.

Despre mutarea fiului său în Italia

„Am avut o încercare în 2008 pentru că a venit criză şi am crezut că o să murim de foame.

A fost o perioadă foarte grea. Mi-a zis să plec singură. În pandemie, am vândut restaurantul, de fapt cu 4 luni înainte să înceapă. Asta ne-a ajutat.

Chiria este foarte mare în Bucureşti. Idei ai mereu, dar nu ştiu dacă o să mai deschidem unul. Îmi place să fiu profesor de cooking. Aş vrea să ies la pensie de la matinal”, a mai dezvăluit Patrizia la WOWnews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel