Patricia Kaas, concert memorabil la București, în picioarele goale

patricia kaas
patricia kaas

Celebra Patricia Kaas a concertat, duminică seară, la Sala Palatului din București, în cadrul turneului „ Kaas Chante Piaf“, spectacol gândit ca un omagiu la adresa lui Edith Piaf.

În timpul celor două ore de muzică de cea mai bună calitate cât a durat show-ul, Patricia Kaas a avut și câteva surprize pentru spectatorii care au ales duminică să o asculte la Sala Palatului.

"E foarte cald", au fost primele cuvinte ale Patriciei Kaas în limba română, care a spus mai târziu şi "Mulţumesc", scrie click.ro.

În timpul spectacolului, celebra cântăreață a schimbat pardesiul cu care pe care l-a purtat în debutul show-ului, cu mai multe rochii sexy. La un moment dat, Patricia Kaas a renunțat la pantofii cu toc, alegând să cânte în picioarele goale.

"Este un concert tribut pentru Piaf, nu îmi voi cântă propriile melodii. Nu vreau să fiu o copie a lui Piaf, pentru că... ce rost ar avea? Cred că oamenii care vor veni la concert mă vor descoperi pe mine în acest repertoriu şi vor descoperi lucruri noi despre mine. Partea teatrală va fi altceva... şi în acelaşi timp, ceva foarte apropiat mie", a declarat Patricia Kaas înainte de concert.

Artista a fost recompensată la finalul celor două ore cu aplauze, buchete de flori şi un cadou într-o punguţă de la un domn din sală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel