Păltiniș, gazda a 40 de artiști români la tabăra de creație

Marius Moga
Marius Moga

Aproape 40 de artiști și-au reunit forțele pentru a crea hituri săptămâna aceasta la tabăra de creație de la Păltiniș, inițiată de Marius Moga, scrie Realitatea.net.

Autor: Adela Jușcă

Tabăra de muzică dispune de șapte studiouri amenajate într-un hotel din Păltiniș. La eveniment participă producători și muzicieni consacrați din Romania, precum și tineri talentați care nu s-au afirmat încă. Printre artiștii prezenți se numără CRBL, Andra si Loredana.

CRBL este foarte încântat: "De la 7 seara până la 7 dimineaţa am stat în studio. Am intrat în fiecare studio, pe unde era, am mai făcut două versuri, acolo am mai dat o idee, acolo... E frumos, este foarte frumos. Mi-aş dori să vin într-o tabără de asta să-mi fac albumul, ştii?"

Marius Moga declară că a preluat ideea unei tabere de muzică din SUA: "Tot mergând în State şi văzând că se fac camp-uri de scris muzică, peste tot în lume, nu doar în America, m-am gândit 'Băi, în România de ce niciodată nu se adună compozitorii şi mai noi, şi mai consacraţi, care să compună împreună, undeva, într-un loc, departe de... nu ştiu, oameni care te sună – alo, ce faci? Mergem la Tineretului, mergem să bem o bere?'...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel