Ozil și Kolasinac de la Arsenal - atacați pe stradă cu cuțitul - VIDEO

Hoți înarmați cu cuțite l-au atacat pe fotbalistul Mesut Ozil, încercând să-i fure mașina. Fotbalistul german a fost salvat de colegul sau de la Arsenal, Sead Kolasinac.

Atacatorii, în număr de doi, l-au luat prin surpridere pe Ozil și au încercat să-l determine să le dea mașina sa de lux, un Mercedes G-Class, in valoare de peste 120.000 de euro, scrie Marca.

Fotbaliştii echipei Arsenal Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au fost atacaţi, joi, de persoane înarmate cu cuţite, la Londra. Potrivit Daily Mail, cei doi jucători se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de o bandă de persoane pe scutere, înarmate cu cuţite, probabil cu scopul de a-i jefui.

Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Kolasinac, supranumit "tancul", de suporteri, a ieşti din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre membrii bandei, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit "îngrozit" într-un restaurant turcesc din apropiere.

VIDEO Ozil și Kolasinac atacați cu cuție

Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Jucătorii nu au fost răniţi în urma acestui incident.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel