Ozana Barabancea: Este cel mai EFICIENT medicament pentru SLĂBIT

Ozana Barabancea a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Artista a dezvăluit care este cel mai eficient medicament de slăbit.

"Am început să fac sport. Recomand tuturor să facă sport pentru că este cel mai bun medicament", a zis Ozana Barabancea la Antena 3.

Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme în cinci luni

"Înainte mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentație sănătoasă, ci să alocăm și timp pentru a mânca. Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm sms-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm. Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc și dulce, dar important este să renunți la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă", spunea Ozana Barabancea.

Care este secretul

"Am ținut și o dietă pe bază de proteine, ciuperci, ouă de prepeliță. Mi-a fost bine. (...) Mi-am micșorat stomacul. M-am operat în urmă cu șapte luni. Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 și desert. Nu mai pot să văd mâncare în fața ochilor. Acest lucru este cauzat de operație. Secretul constă în a nu ciuguli. Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative. Dimineață am mâncat avocado cu pește la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică. Eu fac sport în fiecare dimineață.

[citeste si]

Fac exerciții ușoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operația m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană", mai declara artista la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel