Ozana Barabancea a plâns în timpul emisiunii "Te cunosc de undeva!": M-a răscolit

Ozana Barabancea a plâns în timpul emisiunii Te cunosc de undeva!. Vedeta nu s-a putut abține.

Moment emoţionant în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!, difuzate sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Ruleta i-a provocat pe WRS şi Emilian cu o schimbare drastică de gen şi o formaţie care a ţinut capul de afiş al concertelor vremii. Momentul le-a trezit o mulţime de amintiri juraţilor şi prezentatorilor transforming show-ului. 

"Următoarea piesă e  un superhit al genului hard-rock!”, i-a prezentat Pepe pe WRS şi Emilian, care au petrecut ore bune la machiaj pentru a se transforma în legendara trupă Scorpions. Hitul Wind of Change i-a întors în timp pe juraţi şi pe prezentatori:

"A fost un moment care mi-a răscolit amintiri, m-a făcut să plâng un pic!”, le-a mărturisit Ozana lui WRS şi Emilian, în vreme ce Pepe a completat şi el: Ne-aţi băgat într-o stare...mi-aţi amintit de copilărie, atunci când mergeam la bairam!”. Cum s-au descurc concurenţii cu schimbarea dramatică a genului, mai ales că nu prea au avut de-a face cu rock-ul până acum, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel