Orlando Bloom va juca în filmele "Hobbit"

Orlando_Bloom
Orlando_Bloom

Actorul Orlando Bloom va juca în filmele "Hobbit", realizate după romanul omonim scris de J.R.R. Tolkien, deşi personajul său - elful Legolas - nu apare în volumul original, a confirmat regizorul filmelor, Peter Jackson.

Regizorul filmelor, Peter Jackson, a confirmat informaţia - care circula de mai multe luni în presa de specialitate - pe pagina sa de Facebook, scrie Mediafax.

Printre colegii lui Orlando Bloom se numără o parte dintre actorii cu care acesta a jucat şi în trilogia "Stăpânul inelelor" - Cate Blanchett, Sir Ian McKellen, Andy Serkis şi Elijah Wood, dar şi nou veniţii Martin Freeman, Stephen Fry şi Richard Armitage.

Filmările pentru superproducţiile 3D "The Hobbit" au început în martie, în oraşul Wellington din Noua Zeelandă, după multe amânări şi neînţelegeri care au durat câţiva ani.

Acest proiect cinematografic, al cărui buget de producţie este de 500 de milioane de dolari, se bazează pe romanele scrise de J. R. R. Tolkien şi a avut nevoie de câţiva ani pentru a intra în etapa filmărilor.

Probleme asociate cu drepturile de distribuţie, bugetul de producţie, dar şi dificultăţile din interiorul studiourilor MGM, coproducătoare, l-au determinat pe regizorul Guillermo del Toro să renunţe la acest proiect la începutul anului 2010. El a fost înlocuit cu Peter Jackson, care era deja coproducătorul filmului.

Un conflict cu sindicatul actorilor neozeelandezi a întârziat apoi şi mai mult startul filmărilor, iar Peter Jackson a declarat la un moment dat că va renunţa să filmeze în ţara lui natală, Noua Zeelandă, dacă sindicatul nu va renunţa la anumite exigenţe salariale. A fost nevoie chiar de intervenţia premierului John Key pentru aplanarea conflictului.

Primul dintre cele două filme din proiectul "The Hobbit" va fi lansat în decembrie 2012, iar cel de-al doilea, un an mai târziu.

"The Hobbit" este un roman scris în 1937 de autorul britanic J. R. R. Tolkien şi prezintă povestea personajului Bilbo Baggins (Martin Freeman), plecat în căutarea unei comori. Romanul a precedat trilogia "The Lord of the Rings", în care abundă poveştile despre magie şi război.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel