Oprah Winfrey își deschide site de socializare

oprah
oprah

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey va investi într-un site de socializare ce va fi lansat luna aceasta, potrivit C21 Media.

 

Site-ul se va numi #waywire și va fi lansat cu o investiţie de 1,75 milioane de dolari. Conceptul rețelei de socializare va fi cel al unui agregator de conținut video.

Oprah Winfrey nu este singura care va investi, ea avându-l ca partener pe Eric Schmidt, preşedintele Google.

Celebra Oprah se află la o doua apariție în mediul online. Realizatoarea de televiziune va avea o colaborare și cu publicaţia Huffington Post, unde urmează să modereze o secţiune online şi interactivă, care îi este dedicată, potrivit Reuters.

Secţiunea The Huffington Post Oprah va fi lansată în luna august şi va include conţinuturi preluate de pe site-ul Oprah.com. Motto-ul afișat va fi "Live Your Best Life" şi va conţine diverse înregistrări video de pe postul de televiziune OWN TV, deţinut de Oprah, dar şi articole şi sfaturi despre sănătate, modă şi cultură.

Oprah Winfrey (48) este supranumită "regina talk show-urilor" graţie emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat în anii 1980.

Când a renunţat la show-ul său celebru, Oprah Winfrey a spus că rolul său în cadrul reţelei de televiziune OWN va fi să stea în spatele camerelor de filmat.

Audienţele înregistrate de reţeaua OWN au fost atât de mici, încât Oprah va trebui să revină în faţa camerelor de filmat.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28