Olga Verbițchi, fostă câștigătoare "X Factor", dată afară de la "Bravo, ai stil!": "M-am trezit cu mesaje cum că aș fi fost drogată"

Sursa foto: Facebook Bravo, ai stil!
Sursa foto: Facebook Bravo, ai stil!

Ilinca Vandici a anunțat, în timpul emisiunii din weekend, că Olga Verbițchi a fost dată afară de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Care este motivul.

Olga Verbițchi a explicat, într-un clip video pe Instagram, de ce a fost dată afară de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

"O să răspund la toate întrebările care vă deranjează pentru că, aparent, vă este mult mai ușor să creați povești despre mine decât să știți adevărul. Motivul pentru care am fost descalificată de la Bravo, ai stil! a fost pentru că am întârziat foarte mult la cea de-a patra emisiune. M-am trezit cu mesaje și screenshot-uri cum că aș fi fost drogată, chestii de genul ăsta. Adevărul este că eu am fost într-o relație extrem de toxică și în noaptea de dinainte de filmări am fost într-o ceartă destul de mare cu fostul meu iubit și am fost foarte, foarte, foarte jos emoțional', a spus Olga Verbițchi

"M-am trezit dimineață la 7, am vorbit cu mama mea la telefon, după care am avut un șoc imens și am leșinat efectiv. Nu am mai putut să mă trezesc ca să merg la emisiune. M-am trezit, într-un final, la 13.00, am plecat la "Bravo" și mi-au zis că sunt descalificată și asta a fost povestea. (…) A fost o cădere emoțională din cauza relației toxice în care eram, am fost abuzată și verbal, și fizic în acea seară", a mai povestit Olga Verbițchi pe Instagram.

"Nu este normal ca unele să faceți asta, iar altele deloc"

Ilinca Vandici a anunțat, încă de la începutul emisiunii, că ceea ce urmează să spună este o premieră în istoria „Bravo, ai stil!”. A anunțat că în Gală sunt doar opt concurente și nu nouă, așa cum ar fi trebuit.

„La nici o săptămână după startul competiției Bravo, ai stil!, fac un anunț: Din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbitchi este descalificată!” 

Toate concurentele rămase în competiție au fost uluite de decizie, însă se așteptau ca despre Olga să fie anunțul pentru că știau despre problemele pe care concurenta le are.

Ilinca Vandici: "A încălcat regulamentul. Tocmai am spus."

Anda Adam: "Nu putem să îi mai dăm o șansă? E mică, nu știe ce face. Nu face intenționat."

Ilinca Vandici: "Fetelor, nu depinde de voi. Ați semnat toate un contract care are reguli concrete. Ați văzut cât este de greu. Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe rețelele de socializare. Sunteți implicate și vă dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceți asta, iar altele deloc."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de flower-power???? (@olgaverbitkiofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel