Șoc în Germania. Dacă Adriana Iliescu a fost un caz, în 2005, ce se întâmplă la Berlin e de necrezut

În 2005, Adriana Iliescu devenea cea mai bătrână mamă din lume, după ce primise tratament hormonal și beneficiase de fertilizare in vitro, la Maternitatea Giulești, sub coordonarea prof. Bogdan Marinescu. Avea 66 de ani, iar cazul, considerat un record pe plan mondial, a stârnit controverse în țară.

Presa din Germania relatează despre un nou record mondial. O profesoară din Berlin, în vârstă de 65 de ani, este însărcinată  și se pregătește să aducă pe lume patru gemeni. Ținând cont de speranța de viață din Germania, șansele ca Annegret Raunigk să-și poată susține copii până la vârsta majoratului sunt ridicate.  Unele publicații și rețelele sociale dezbat, însă, cazul fiindcă profesoara de engleză din Berlin are deja …13 copii.  

Noua sarcină a fost obținută după mai multe încercări de inseminare artificială, făcute pe parcursul unui an și jumătate, susține postul RTL, citat de The Guardian.

Annegret Raunigk are mai mulți nepoți și a declarat că a început tratamentele pentru o nouă sarcină după ce mezina familiei, în vârstă de 9 ani, i-a spus că își dorește un frățior sau o surioară.

Potrivit RTL, care va difuza luni un interviu în exclusivitate cu Annegret Raunigk, sarcina evoluează fără complicații, iar cei patru gemeni se vor naște în cursul verii. Profesoara din Berlin va fi cea mai în vârstă mamă de cvadrupleți din lume.

Citește și: Exclusiv - Bogdan Marinescu: S-a dovedit că aveam dreptate

Ziarul Bild am Sonntag o citează pe Raunigk, care a declarat că a fost un șoc vestea că va avea patru gemeni, dar nu a luat în calcul niciun moment eliminarea unui fetus. Fiecare are dreptul să decidă pentru el însuți, a răspuns Raunigk atunci când a fost întrebată despre implicațiile morale ale acestui caz.

Adriana Iliescu a avut, inițial tripleți, dar doi dintre fetuși nu au supraviețuit.

Sursa foto: Die Standard.at

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel