A dat-o de GOL. Obiectul de care Regina Elisabeta NU se poate despărți. Nu te AȘTEPTAI la ASTA

O autoare a unei cărți despre Regina Elisabeta a dezvăluit care este obiectul de care Suverana nu se poate despărți. 

Bijuteriile sunt obiectele de care nicio femeie nu se poate dezlipi, iar în cazul Reginei Elisabeta, acest accesoriu este nelipsit, devenind astfel un personaj important al stilului în Marea Britanie și nu numai. 

Printre bijuteriile de suflet ale Suveranei se află colierul cu perle sidefate și puțini sunt cei care știu care este semnificația accesoriului. Autoarea cărții ”Bijuteriile Reginei”, Leslie Field, vorbește despre accesoriile pe care Regina Elisabeta a II-a le poartă și susține că acestea denotă atât eleganță, cât și clasicism.

Care este povestea colierului 

Regina Elisabeta a II-a purta perle încă de când era mică, asta pentru că tradiția inițiată de stră-stră-bunica ei i-a impus acest lucru. Regina Victoria dăruia fiecărei fiice și nepoate câte o perlă la fiecare aniversare, iar până la vârsta de 18 ani, strângeau suficiente cât pentru un colier, arată viva.ro.

Autoarea cărții a menționat un lucru referitor la Regele George al VI-lea, tatăl Reginei, care a continuat tradiția, dar acesta i-a oferit un lănțișor din platină la care a adăugat câte două perle la fiecare zi de naștere. Povestea colierului cu trei șiraguri de perle a început în 1935, când Regele George al VI-lea, de care Elisabeta a II-a era extrem de apropiată, i-a oferit un colier un colier cu trei rânduri, în timp ce sora ei, Margareta, a primit unul cu două rânduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel