Obiceiuri la care trebuie să renunți de mâine

Andreea Sava a scris pe blogul ei care sunt cele cinci obiceiuri la care trebuie să renunțăm de mâine.

"Pentru că nu sunt bune pentru organismul tău și trebuie să mai trăiești cu el încă mult timp de acum încolo. Cu cât ai mai mare grijă de el, cu atât veți fi împreună mai mult timp. 

Vorbesc despre lucruri minime, obiceiuri a căror lipsă nu-ți va da viața peste cap dar care va conta enorm pentru sănătatea ta. Obiceiuri care sunt mai nocive decât ți-ai fi imaginat, cărora, probabil, nici nu le dai mare atenție dar care-ți afectează zilnic organismul și nici nu te lasă să ai silueta pe care ți-ai dori-o", a scris jurnalista.

1. Bei orice mai puțin apă

Este greșeala fundamentală cel mai des întâlnită la omul modern. Ai senzația că sucurile și cafeaua îți țin de sete. Nimic mai fals. Apa este esențială pentru absolut fiecare proces din organismul tău. Fiecare celulă are nevoie de ea pentru a funcționa în parametri normali. Deci trebuie să bei apă și ceaiuri. Doar așa te hidratezi.

[citeste si]

Iar cel mai simplu lucru pe care poți să-l faci este să începi să bei o cană de 400 de ml de apă, dimineața, imediat după ce te-ai trezit. Face minuni iar efectele le vei sesiza imediat în primul rând pe pielea ta, care va fi mai luminoasă și mai elastică.

2. Mănânci multe prăjeli

Și cel mai sănătos aliment, prin prăjire, este încărcat cu grăsimi nesănătoase care-ți afectează sistemul cardio-vascular. Colesterolul rău crește, grăsimile se depun pe vasele de sânge, acesta nu mai ajunge în cantitate corespunzătoare la inimă, creier, de fapt, la orice celulă. Așa crește riscul de infarct, accident vascular cerebral și complicații vasculare care pot duce inclusiv la amputații de membre. Nu exagerez deloc! Întrebați orice doctor și vă va spune același lucru. Continuarea o găsiți aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel