Oana Zăvoranu, încolțită de fosta prietenă a iubitului ei

Ghinionul în dragoste o urmărește fără întrerupere pe Oana Zăvoranu. După mai multe relații eșuate, Oana este implicată într-un nou conflict din cauza copilului pe care Alex, noul iubit al vedetei, îl are dintr-o altă relație anterioară.

De câteva săptămâni, Oana nu contenește să declare cu emoții în glas că este îndrăgostită, însă ea nu este amorezată de un singur bărbat, ci de doi, pe care pare să-i iubească în egală măsură.

Alex, unul dintre iubiți, nu este singur la părinți și are un băiețel cu Alexandra Oncescu, o femeie cu o situație financiară destul de bună, conform paparazzilor de la Antena 1.

Citește și: LADY GAGA, concurent X FACTOR România


Scandalul izbucnit în jurul iubitului ei din cauza faptului că acesta ar avea un copil cu o altă femeie a determinat-o pe mama starletei Oana Zăvoranu să clarifice situația, reproșându-i Alexandrei Oncescu faptul că se expune prea mult mediatic.

”Nu este frumos tam-tam-ul pe care îl faceți vis-a-vis de tatăl copilului, cât și de Oana. Nu mă interesează situația dânsei, însă se crează situația cum că Oana ar fi cu doi bărbați. Lăsați-o în pace pe Oane. Ea este fata mea, e frumoasă, e deșteaptă.”, a declarat Mărioara Zăvoranu la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel