Oana Zăvoranu despre CV Tudor: Îi miros picioarele a câine mort

Oana Zavoranu si CV TUDOR
Oana Zavoranu si CV TUDOR

Invitată în emisiunea CanCan TV, Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe CV Tudor, ca răzbunare la apelativele pe care acesta i le-a adus în emisiunea Happy Hour.

După ce Vadim a numit-o curvă de țigan și prostituată, Zăvoranca l-a făcut cu ou și cu oțet: "Nu m-a făcut doar prostituată, ci şi m....ă. Dacă tu, ca europarlamentar, îţi permiţi să spui asta de un om... Cu cine nu s-a certat el? Se ceartă cu frunzele, cu florile, cu copacii. Toţi suntem nimicuri, toţi suntem păduchioşi. El miroase şi urât, aşa că îl prefer pe Baldovin. Se scarpină în buric şi după aia aruncă cu murdăria în tine. Îi miros picioarele mai rău ca unui câine mort. Om mai macabru şi mai mărunt nu există."

Tot scandalul a început după ce Mariana Moculescu ar fi fost dată afară din serviciul pe care i-l oferise CV Tudor. Aceasta a dezvăluit apoi că Oana Zăvoranu ar deține informații compromițătoare despre Vadim. În cadrul emisiunii CanCan TV, vedeta nu a negat aceste declarații și chiar a accentuat: "Voi arăta pe probe cine este acest om şi ce face el cu Melissa şi cu Vanessa. Asta pentru că s-a luat de părinţii mei".

Zăvoranca a mai precizat că nu a făcut niciodată parte din PRM și că nu știa cum să scape de Vadim: "Eu niciodata nu am fost membru în partidul lui, dar am stat cu el la masă pentru că nu puteam să scap de el. Îi explicam că am tatuaje, că nu pot să port deux pieces. M-am dus îmbrăcată la Senat cu ţinte, doar doar voi scăpa de el. Eram disperată, mi-am închis toate telefoanele, nu voiam să mă duc nici în emisiunea lui. Mă lua în pijamale. În momentul alegerilor eu am fugit de la vot".

Alături de Oana, în emisiune a fost prezent și fostul consilier al lui CV Tudor, Cezar Marin, care ar fi prezentat niște documente incriminatorii la adresa europarlamentarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel