Oana Zăvoranu, ce urări și-a făcut. Îndrăgostită până peste cap

Oana Zăvoranu a împlinit 45 de ani pe 16 iunie, prilej cu care a decis să-și facă singură cele mai tari urări de ziua ei. 

Excentrica vedetă și-a scris un mesaj din suflet, pe care l-a făcut apoi public. Iată ce și-a urat vedeta!

“La Mulți Ani, Oana! Să fii exact cum ești acum, să nu schimbi nimic, să îți dai zilnic flori în oglindă, pentru că meriți, să spui mereu ce ai de spus, sincer și răspicat, să fii un exemplu pentru oameni, că de aceea ești atât de iubită, să fii corectă cu tine și cu alții, acidă atunci când trebuie, sentimentală cu cine iubești tu mai mult, îndrăgostită până peste cap de soțul tău, încrezătoare în cele cinci-șase persoane, care știi că sunt trup și suflet lângă tine, să ai succes în tot ce ți-ai propus, să ajungi acolo unde visezi, și să faci ce îi place sufletului tău...și an de an să evoluezi spiritual, mental, financiar, și pe scara valorilor pe care singură ți le-ai stabilit, acolo sus...

Să îi mulțumești părinților că te-au făcut frumoasă, șmekeră, mafioată, dură și deșteaptă, cu gene bune, și să nu uiți niciodată ce iubești CEL MAI MULT PE LUMEA ASTA! La mulți ani gemănoaică fascinată, controversată, versatilă, uneori neînțeleasă, excentrică, și cu suflet de aur. Eu mi-am urat toate astea, că mai mult ca mine nu știe nimeni ce simt și ce îmi doresc! La mulți Ani, OANA”, a scris vedeta pe pagina ei oficială de Facebook.

(oar_w460) 

Mare iubitoare de animale, chiar de ziua ei, Oana a decis să ajute  animalele fără stăpân, așa că ieri a mers la Romexpo, să fie alături de asociația Kola Kariola. “Voi scoate la licitație obiecte personale, iar sumele obținute vor ajunge la animăluțe! Vă aștept să veniți și voi la marea colectă, cu ceva pentru cele mai sincere suflete! Acesta e cadoul meu de ziua mea! La mulți ani Oana, adică, EU. Vă iubesc mult, Oana!”, a mai declarat vedeta.

Zăvoranu se pregătește să își lanseze pe 20 iunie parfumul June 16, un eveniment care se anunță a fi unul de mare anvergură.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel