Oana Zăvoranu, atac la femeile operate: De ce încerci să fii ca altcineva?

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu iese din nou la atac. Diva nu este de acord cu femeile care se supun unor intervenții chirurgicale exagerate doar pentru a arăta ca o altă persoană.

Oana Zăvoranu recomandă tuturor să fie unici, mai ales femeilor care se supun intervențiilor estetice pentru a semăna cu alte persoane. 

"Fii original și pune-ți amprenta asupra a tot ceea ce faci. Vocea, fizicul, modul de a te îmbracă, alură, mersul, zâmbetul, privirea. Nu copia, ce e aia să copiezi? De ce să încerci să fii ca altcineva? Pentru că dacă ești ca tine, sentimentul e unic. Poți admira pe cineva, poți iubi modul în care gândește sau arată un om, dar asta e cu totul și cu totul altceva. Adică, atunci când te vede cineva să nu te confunde, că e jenant și frustrant să zică: 

'Bună ziua domnişoară. Vaaai și știam cum vă cheamă, dar am uitat, mai ales că sunteți tot brunetă și cu buzele mari???' Mai ales când te consideri vedetă sau persoană publică, să nu știe omul de unde să te ia, dar tu să fii, 'sufrir mucho'.??? 

Și mai e o chestie. În loc să fii absolut distinct, să faci tot posibilul să te operezi ca să arăți ca x. Dar de ce? De ce să nu arăți ca tine, varianta îmbunătățită, ci ca una sau unul care ai văzut că are succes? Mimetismul este la maimuțe...helllauuu  Eu n-am să înțeleg vreodată oamenii care vor să semene cu cineva anume. Asta e clar, lipsa acută de personalitate și încredere în tine...Păreri?", este mesajul scris de Oana Zăvoranu pe Facebook. 

Vezi și: Oana Zăvoranu, omor soț: Era să îl ucid pe Alex. M-am autodistrus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel