Oana Zăvoranu a umblat la cutiuţa cu amintiri. Ce fotografie a făcut publică

Oana Zăvoranu a scos din cutiuţa cu amintiri o fotografie veche, de 12 ani. Vedeta a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de motanul Marty. 

Marty a murit în urmă cu câţiva ani, însă Oana Zăvoranu nu l-a uitat.

„O poză de acum 12 ani alături de sufletul și regele inimii mele MARTY THE KING, îmi umple sufletul și mintea de amintiri pe care le prețuiesc mai mult că pe orice...un suflet care îmi amintea prin aceeași privire de tată, un suflet care a stat lângă mine nedezlipit în cele mai grele și triste momente din viața mea. De aceea, Marty rămâne unic și am decis să îl țin lângă mine pentru totdeauna.

Marty, te iubește mama ta mai mult decât pe oricare altul, indiferent câți copii vor mai fi sau sunt... în viață un singur copil blanos îți marchează existența, iar acela fără vreun dubiu, AI FOST TU COPILUL MEU FRUMOS, BUN, INTELIGENT, SOFISTICAT, SENSIBIL, IUBITOR CA NIMENI ALTUL ȘI ARISTOCRAT PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR! ? Prețuiesc fiecare secundă petrecută lângă tine și ești în fiecare zi în sufletul meu, puiul meu frumos cu ochii că cerul. LOVE YOU FOREVER MY ANGEL BOY ", a scris Oana Zăvoranu pe reţelele de socializare.

Iată fotografia:

 (oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel