Oana Zăvoranu, răzbunare din iubire. Invitație către Pepe: "Poate să confirme, dacă vrea!"

Oana Zăvoranu a lansat o invitație către Pepe pentru a confirma care este adevăratul motiv pentru care ea a încercat să se răzbune pe Marioara Zăvoranu în toți acești ani.

Oana Zăvoranu a declarat, în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”, de la Antena 1, că tot războiul pe care l-a purtat cu mama ei, timp de aproape zece ani a fost, de fapt, pentru că Mărioara niciodată nu a iubit-o așa cum ea și-ar fi dorit.

Mai mult, deși Pepe a declarat că nu mai vrea să fie implicat în acest scandal, pentru că acum este ocupat cu creșterea celor două fetițe, Oana l-a invitat să confirme spusele ei, scrie libertatea.

”Mie nu de avere mi-a păsat. Eu am vrut doar dragostea ei şi aşa am vrut eu să mă răzbun pe ea. Îmi pare rău că Pepe nu vă poate confirma, dar dacă vrea să o facă, să o facă, dacă nu, atunci să fie sănătos.

În 2007, când ne aflam în proces pentru o casă, noi am făcut o tranzacţie. Era vorba de casa în care am copilărit. Ea mi-a spus că dacă vreau acea casă, eu să îi dau ei tot. Eu mi-am asumat acest risc şi am vrut acea casă pentru că am iubit acel loc şi pentru că l-a iubit şi tata.

Taxele la notar, în 2007, erau de o sută şi ceva de milioane. Mama a scos 15 milioane din portofel şi îmi spune că atâta are. Eu venisem pregătită doar cu vreo 50 de milioane la mine. I-am făcut atunci semn lui Pepe să facă cumva să aducă nişte bani, ca să nu ne facem de râs", a povestit Oana Zăvoranu.

Citește și: SCANDALOS. Marioara Zăvoranu, înmormântată de un răspopit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel