Oana Roman, la un pas de divorț. Ce spun cei doi soți

Oana Roman se pare că are probleme în căsnicie, fiica fostului premier Petre Roman vorbind chiar și despre un posibil divorț, potrivit wowbiz.ro.

Oana Roman a dezvăluit  la wowbiz faptul că soțul acesteia a renunțat la o slujbă bine plătită, la mașină, toate pentru a sta împreună cu ea.

"Au fost momente in care el s-a sufocat si in care eu am fost daramata. Am facut nunta si botezul, iar pentru ca eu eram foarte rau psihic, au inceput sa apara probleme. Era inevitabil, discutii, neintelegeri, certuri. El nu muncea pentru ca trebuia sa aiba grija de mine..."

Certurile si discutiile au inceput mult dupa nunta pentru ca statea acasa si nu facea nimic. A ajuns si el sa fie depresiv si a ajuns sa nu-l mai intereseze nimic. S-a inchis de tot in el, s-a opacizat deodata. Refuza dialog, discutii, orice. Ajunsese o umbra care se plimba prin casa. A ajuns sa-mi spuna ca nu mai poate si avea dreptate", a povestit Oana Roman.

Discuții despre divorț

"A fost un moment in care ne-am gandit sa ne separam cand el nu comunica, nu mai avea idei. Am avut o cearta si mi-a zis gata plec si i-am zis ok, daca tu consideri ca asta vrei sa faci. A zis ca vrea sa mearga pana la mama lui sa stea sa se gandeasca. A doua zi am avut o discutie de 5 ore si am lamurit si am pus cap la cap niste lucruri. Ne-au ajutat si discutiile cu nasii. Am luat decizia ca trebuie sa facem ceva si el a spus ca pleaca el sa munceasca", a adaugat Oana.

[citeste si]

"El s-a gandit sa divorteze atunci cand a plecat si a mai fost un moment de curand cand am avut o cearta foarte mare cand eu m-am gandit sa divortez. Daca atunci eu am mediat si am reparat, acum el a fost cel care a mediat si a reparat. Eu sunt intr-un moment in care am atat de multe apasari incat imi pied cumpatul. A fost un moment in care el a intrecut un pic limita. Nu vorbim de femei. S-a certat cu niste unii. 

Oana Roman a declarat ca ea nu si-a inselat niciodata iubitii, dar ca in relatiile pasagere pe care le-a avut au existat si barbati care si-au inselat femeile cu ea.

"Eu nu am avut niciodata... Eu am avut trei relatii: una in timpul liceului, cea cu Cornel si asta de acum. Nicio secunda nu mi-a trecut prin cap sa ma intereseze un alt barbat. O spun cu toata onestitatea ca nu mi-am inselat niciun barbat. Am mai avut relatii pasagere, dar nu in timp ce eram cu ei. In aceste perioade lungi au existat barbati care si-au inselat iubita sau nevasta cu mine. Sunt barbati care si-au dorit atat de mult sa fie cu mine incat si-au inselat iubita sua nevasta cu mine. A fost o experienta care mi-au intarit mie sentimentul de femeie", a adaugat Oana Roman.

Ce spune Marius, soțul Oanei Roman

Marius a avut si el un drept la replica si a analizat absolut toate problemele care au fost intre ei. Prima parte pe care a lamurit-o a fost aceea a job-ului de la care si-a dat demisia. "Referitor la jobul la care am renuntat, ea m-a pus sa aleg. A spus ori eu, ori ea. E normal ca am ales-o pe ea", a spus Marius.

Dupa aceasta mica introducere, el a vorbit si despre tema divortului. "La doua luni dupa relatie eram la mare si ea a facut o chestie ce nu mi-a cazut mie foarte bine...Scandalurile nu s-au oprit aici si totul a degenerat rau de tot. Marius a povestit cu lux de amanunte cam cu a decurs relatia lui cu Oana. "Imi spune ca ma duc la Pitesti de drag, sa stau cu baietii, nu sa ma ocup de magazin. Ea spune ca nu se supara ca dorm, dar imi spune mereu chestia asta. Bautura si oboseala ma fac sa dorm mult. De multe ori, cand am cu cine, mai fac petreceri si cate trei zile. Asta e, e prostia mea si recunosc. Eu fac asta pentru ca tot ce mi se reproseaza tin pentru mine, nu refulez. Sunt lucruri de la ea, de la apropiati, de la multi. Asta m-a facut sa ma mut la Pitesti. Sunt acolo de pe 1 Martie... Cand am cunoscut-o nu credeam ca se va ajunge vreodata aici. Imi e teama de divort, indiferent din partea cui vine. ", a concluzionat Marius la WOWbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel