Oana Roman, IRONIE la adresa lui Marius Elisei: O spun în PREMIERĂ. Spre frustrarea lui...

Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei, dar și despre despărțirea de Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au luat decizia să divorțeze, după o perioadă de tensiuni și speculații. Chiar dacă Oana Roman dă dovadă de curaj și putere, există ceva în sufletul ei care nu-i dă pace și a povestit în premieră problemele prin care a trecut, dar și faptul că nu mai poate avea copii.

În emisiunea Andreei Mantea, Oana Roman a povestit că era să moară, imediat după ce a născut și că timp de câteva luni a stat mai mult în spital. În plus, a mărturisit că medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată pentru că este foarte riscant în urma problemelor pe care le-a avut.

Întrebată dacă-și mai dorea, Oana Roman a subliniat că Marius Elisei era cel care-și dorea foarte mult un al doilea copil și nu a întârziat să facă și o ironie, odată cu divorțul.

"Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum, va avea ocazia să și-l facă”, a spus Oana Roman, cu un zâmbet amar pe chip, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Curcubeul, semnificație aparte pentru Oana Roman și fiica ei

"Spun asta în premieră. După operație, a trebuit să stau la reanimare multe zile. După 3 zile am simțit că mă iau niște atacuri de panică groaznice, așa că am rugat o asistenta să mă ducă afară, să respir un minut aer curat și să văd cerul.

M-au pus într-un scaun cu rotile și în momentul în care au deschis ușa ca să ies, s-a oprit ploaia și primul lucru pe care l-am văzut în fața ochilor a fost un curcubeu imens, perfect. Am zis că ăla e semnul că am scăpat și că va fi bine. Asta mi-a dat putere să duc în continuare situația aceea. Am stat atunci două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul", a mai spus vedeta.

Oana Roman a mai spus că s-a trezit într-o dimineață și i-a spus soțului să o ducă la spital pentru că simte că ceva e în reregulă: "Dacă nu mă ducea atunci, muream. Aveam septicemie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel