Oana Mizil, decizie uimitoare în privința lui Vanghelie. Ce a hotărât

Bat clopotele de nuntă pentru deputata Oana Niculescu-Mizil și primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Fericitul eveniment va avea loc anul viitor, după cum a declarat însăşi viitoarea mireasă pentru "Libertatea", acesta fiind în căutarea ţinutei pentru nuntă.

“Contrar tuturor zvonurilor care apar în spaţiul public, conform cărora eu şi Marian ne-am fi despărţit, vă spun că nu este nimic adevărat. Anul viitor ne vom căsători. Facem deja pregătirile necesare pentru eveniment”, a declarat Oana Mizil.

Ea nu a dorit însă să dezvăluie locul şi data când îşi va uni destinele cu alesul inimii sale, vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie. Oana Mizil a fost căsătorită cu omul de afaceri libanez Jimmy Thorme, de care a divorţat anul trecut. Primarul sectorului 5 al Bucureştiului are un fiu cu Charlotte, cu care nu este însă căsătorit, cei doi având o relaţie de mai bine 20 ani.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar deputata a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte o familie cu Vanghelie şi a mai spus că ambii îşi doresc să aibă cât mai mulţi copii.

“Îmi doresc copii. Am zis tot timpul că las la latitudinea lui Dumnezeu. Important este că ne dorim amândoi. Eu provin dintr-o familie mare, unită şi iubesc familia. Tocmai de aceea cred că vom avea copii. Mai mulţi, întotdeauna am spus trei. Şi Dumnezeu îmi va da după inima mea, pentru că iubesc copiii”, a spus Oana Mizil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel