Oana Ioniță, nuntă spectaculoasă: va schimba 3 rochii la într-o seară, la fel ca fiica ei

Oana Ioniță  are mari emoții pentru ziua cea mare. În curând, "Bebelușa" va merge la altar alături de iubitul ei, iar la marele eveniment va purta trei ținute.

Autor: Sorina Ceugea

[caption id="attachment_331799" align="alignleft" width="310"] www.cancan.ro[/caption]

     Tot trei rochițe va avea și fiica ei. Dacă la capitolul vestimentație s-a hotărât, în privința coafurii are mari probleme.

"Cu cât se apropie mai mult ziua, îmi pun mai multe întrebări. E stresant. O să fie o telenovelă. Am mari emoții cu părul, de el îmi e cel mai frică, pentru că m-am tuns. Vreau coronița  ceva cu o bijuterie. E prima nuntă, de aceea habar nu am ce vreau.

Florin mă iubește cum sunt, mi-a spus doar să nu mă mai tund. Acum, dacă o să vin într o rochie scurtă nu o să fie probleme, pentru că el m-a cerut deja, ce poate să mai facă? Nunta mea e neprețuită  vom face și împrumut la bancă dacă va fi nevoie. Glumesc, avem banii strânși", a declarat Oana.

A probat zeci de rochii de mireasa și nu a reușit sa aleagă una singura, așa ca și-a cumpărat trei.

"Pur și simplu m-am îndrăgostit de ele și nu le-am putut lăsa în magazin, așa ca le-am cumpărat pe toate. Cel mai probabil le voi îmbrăca pe fiecare în ziua nuntii", a mai declarat Oana Ioniță

În schimb, Florin este ceva mai hotărât. El și-a ales costumul cu mult timp în urmă.

Nu s-a arătat, însă, deranjat de ideea Oanei: "Nu contează câte rochii are, important este sa fie un singur mire. Atât ma interesează!"

Preotul care va oficia slujba este cel care a și botezat-o pe fiica Oanei Ioniță, iar meniul va fi unul "regal", în care se vor regăsi și preparate tradiționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel