Oana, fosta soție a lui Kamara, a renunțat la videochat. S-a făcut actriță. "A fost o experiență din care am avut de învățat"

Oana, fosta soție a lui Kamara, s-a făcut actriță. Tânăra a renunțat la videochat.

"M-am orientat mai mult către actorie. Am urmat cursurile școlii ActoriedeFilm, a lui Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și am jucat într-un film de scurtmetraj în rol principal, alături de Kamara și Leon, realizat de un regizor francez care a fost impresionat de povestea noastră, a lui Leon. Am fost și pe scena teatrului din Geneva, piesa aceluiași regizor, în limbile franceză și engleză, plus în câteva roluri episodice ale unor seriale românești. În prezent, sunt în trupa Arthesium, o trupă de teatru de amatori, care lucrează mult și pe partea de dezvoltare personală", a spus Oana pentru ciao.ro.

"A fost o experiență din care am avut de învățat"

"E adevărat, am făcut videochat, dar nu mai e de actualitate. Consider că a fost o experiență din care am avut de învățat, care m-a ajutat să îi ofer mai mult sprijin fiului meu, deoarece costurile lunare pentru el sunt mari și să am o independență financiară, dar e timpul să merg în alta direcție. Stiu că s-a scris mult în presă despre asta, iar unii oameni judecă, e dreptul fiecăruia să aibă o părere, dar nu simt să mă justific mai mult decât am făcut-o. Viața ne forțează, uneori, să ne reconsiderăm ca individualități, iar unele roluri ale aceleiași persoane se schimbă, ca importanță. Mă consider asumată și împăcată cu trecutul", a mai spus fosta soție a lui Kamara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel