Oana Cuzino, de Ziua Internațională a Frumuseții, răspunde provocării Dove

Astăzi este Ziua Internațională a Frumuseții, iar Oana Cuzino își îndeamnă semenele să-și recunoască oricând cu mândrie propria vârstă, deși se spune că "nu este frumos să întrebi o femeie ce vârstă are".

Oana Cuzino se alătură misiunii Dove, care, de Ziua Internațională a Frumuseții, a lansat un nou film "Tu câți ani ai?" cu rolul de a inspira femeile să-și sărbătorească frumusețea la orice vârstă.

"Odată cu trecerea anilor, încrederea femeilor în sine scade considerabil. Femeile își ascund vârsta pentru a fi considerate în continuare frumoase. Conform celui mai recent studiu global efectuat de Dove*, un sfert dintre femei se simt judecate de persoanele din jur în funcție de vârsta pe care o au, 40% își ascund adesea vârsta reală și doar 10% dintre femei sunt mândre să-și recunoască vârsta", scrie pe blogul personal Oana Cuzino, precizând că Dove își dorește să creeze o lume în care frumusețea este o sursă de încredere, nu de anxietate.

"De aceea, este important ca mamele să-și recunoască propria frumusețe la orice vârstă și să dea exemple pozitive fiicelor lor. Încurajarea femeilor și următoarelor generații să-și recunoască frumusețea contribuie la creșterea stimei de sine și la atingerea potențialului maxim.

"Sunt Oana, am 43 de ani și sunt frumoasă." Vă încurajez pe fiecare dintre voi să vă recunoașteți cu mândrie vârsta, orcare ar fi, și să vă sărbătoriți frumusețea", este îndemnul Oanei Cuzino, care-și recunoaște cu mândrie vârsta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel