O vedetă sare în apărarea Oliviei Steer: Sunt de acord cu ea

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Rita Mureşan a comentat cazul Oliviei Steer, care a stârnit o mulţime de controverse după ce şi-a manifestat aversiunea faţă de vaccinuri şi tratamentele medicamentoase.

Creatoarea de modă a mărturisit că este 100% de acord cu viziunea fostei prezentatoare de televiziune şi că ea a renunţat de ani buni la medicaţie.

[citeste si]

"John of God Mi-a spus: "Să zici mersi că ai kilogramele astea în plus şi nu ai făcut vreun cancer la cât ai suferit. Sau că nu ţi-a albit părul acela la care ţii atât de mult. Eu am suferit mult când s-au întâmplat lucrurile acelea cu copiii mei. Nu înţelegeam de ce eu, de ce mi se întâmplă asta, ce am făcut greşit. Bolile grave se produc din cauza suferinţei. Şi eu sunt o persoană care nu consumă medicamente şi încerc să stau departe de ele. Din acest punct de vedere sunt de acord cu Olivia Steer. Dar este vorba despre experienţa fiecăruia. În primul rând trebuie să-ţi vindeci emoţiile. Eu nu mai iau pastile de foarte mulţi ani. E foarte important să ai informaţia", a declarat Rita Mureşan la "Star Matinal", de la Antena Stars, scrie Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel