O vedetă a izbucnit în lacrimi în ultima zi la "Acces Direct"

Emoții copleșitoare pentru Iuliana Luciu în ultima sa zi la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1. Tânăra a izbucnit în lacrimi, în direct, când Simona Gherghe i-a dat pasa pentru ultima dată, potrivit spynews.ro

În urmă cu câteva săptămâni, Iuliana Luciu și-a anunțat plecarea de la "Acces Direct", pentru a se dedica unor alte proiecte, însă despărțirea de emisiunea de la Antena 1 unde a activat ca asistentă TV se pare că nu a fost ușoară. 

Cum Iuliana Luciu a izbucnit în lacrimi la ultima emisiune "Acces Direct" în care a apărut, Simona Gherghe a încercat să o încurajeze: "Hai să nu plângem. E ultima ta zi şi-ţi dorim succes pe mai departe".

Ulterior, Iuliana Luciu a postat pe Facebook un mesaj emoţionant referitor la plecarea ei de la "Acces direct", unde a postat și o fotografie în care bruneta apare alături de o parte din echipa emisiunii în care a activat până acum.

"Vă mulţumesc tuturor! Se încheie o etapă frumoasă a vieţii mele, dar sunt mai pregatită că oricând pentru cele care vor veni! Mi-aţi devenit prieteni toţi, îmi sunteţi dragi de la mic la mare, din această poză lipsesc foarte mulţi, eu vă iubesc pe toţi! Mi-a fost greu să mă despart de voi!", a scris Iuliana Luciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel