O vedetă a încetat colaborarea cu Antena 1. Ce post îi oferă Pro TV

Lora s-a numărat trei ani printre vedetele postului Antena 1, însă la 31 decembrie, colaborarea cu postul din Băneasa s-a încheiat. Artista a fost ofertată de Pro TV, dar se pare că ea încă nu a luat nicio hotărâre în acest sens. 

După cinci sezoane de "Next Star " și trei de "Te Cunosc de Undeva", Lora a predat ștafeta, însă există șanse ca vedeta să accepte propunerea de la Pro TV de a fi jurat la o emisiune nouă, scrie cancan.ro.

"Este vorba despre o emisiune nouă, un format din străinătate, The Voice Kids se numește, este cunoscută peste hotare și se crede că va avea succes în PRO, așa cum s-a întâmplat cu toate emisiunile pe care le-a adus în România. Lora ar fi potrivită pentru scaunul de jurat, însă momentan sunt în discuții, și cam atât. Lora trebuie să se decidă, este un loc de muncă serios și vrea să se implice. Ea știe că va trebui să sacrifice, iar pe plan muzical va avea de suferit. Rămâne de văzut oferta ce o va primi și condițiile șefilor din Pro TV", au declarat surse din Pro TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel