Urmărește emisiunea live


O tânără sportivă a fost atacată cu motocoasa în Bușteni

Pixabay
Pixabay

O tânără de 19 ani, aflată în cantonament, a fost atacată cu o motocoasă în stațiunea montană Bușteni. 

O pugilistă din Buzău a fost atacată cu o motocoasă de un individ beat, fiind la un pas de a-și pierde brațul drept. Totul a avut loc luni seara, în stațiunea montană Bușteni, relatează Realitatea.net

Luni seară, după ora 20:00, în urma finalizării unui cantonament în grup la care au participat 15 băieți și fete, majoritatea minori, parte a unui club de box buzoian, aceștia au ieșit la plimbare în stațiunea montană Bușteni. Copiii se odihneau pe una dintre băncile din fața unui supermarket când trei localnici, toți în stare de ebrietate s-au apropiat de sportivi. Cei trei bărbați aveau cu ei bidoane cu bere în mâini. 

Pentru că una dintre sportive, Bianca, a reacționat și le-a spus acestora să nu se apropie de grup, unul dintre localnicii aflați sub influența alcoolului a hotărât să pună mâna pe o motocoasă pe care a pornit-o și cu care amenința în stânga și în dreapta. 

A rănit-o la mâna dreaptă

Fata s-a ales cu o tăietură la mâna dreaptă de la utilajul aflat în funcțiune, pentru că s-a luptat cu bărbatul care amenința întreg grupul. În ajutorul Biancăi a mai sărit o colegă, care din păcate a leșinat în urma unui atac de panică. 

Gestul brutal al bărbatului i-a uimit pe toți cei care se aflau la fața locului. Intervenția unor adulți a pus capăt conflictului și a limitat pagubele care ar fi putu fi făcute de bărbatul băut. O localnică a sunat la 112 pentru a cere intervenția Ambulanței și a Poliției. 

Fata care s-a luptat cu agresorul, în vârstă de 19 ani, a fost dusă la spital pentru a i se acorda îngrijirea de care avea nevoie, fără a rămâne internată. Aceasta a spus că s-a gândit la siguranța colegilor săi, mulți dintre ei copii în vârstă de 14, 15 ani. 

”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane. În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin”, precizează IPJ Prahova, conform Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel