O stradă din Londra ar putea primi numele unei cântărețe celebre

O stradă din nordul

La aproape doi an de la moartea tragică a artistei, familia, prietenii și fanii pun la cale mai multe proiecte de omagiere a lui Amy. Familia a anunțat că este posibil ca o stradă din Camden, orașul natal al lui Amy, să fie ”botezată” Winehouse Way sau Winehouse Street. Însă pentru aceeaşi stradă au mai fost propuse numele Charles Dickens - care a scris despre această zonă a Londrei - şi Mary Shelley, autoarea cărţii "Frankenstein", care s-a născut acolo.

Tatăl ei, Mitch, a construit o statuie pe care urmează să o fixeze în centrul districtului londonez Camden. Evenimentul va fi marcat și de proiectarea unul film despre scurta viață a cântăreței. Filmul va include înregistrări video de arhivă şi va fi regizat de britanicul Asif Kapadia, care a primit premiul BAFTA pentru unul dintre documentarele sale.

Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii "soul". Amy Winehouse a murit în iulie 2011, la 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul Camden. Medicii au stabilit că moartea vedetei a fost cauzată de o intoxicaţie cu alcool şi au declarat că decesul a fost accidental.

În 2006 Amy Winehouse a lansat albumul ”Back to black” care i-a adus faima atât în țara ei natală, cât și pe plan mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel